Mijn account
JOYLINE CREATIONS

JOYLINE CREATIONS

Kwalitatieve buffel hoorn sieraden

Over ons

 

Joyline Creations is een inkoop- en handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in buffelhoornen sieraden. Gevestigd in Zandvoort, biedt het bedrijf een breed scala aan unieke en prachtige accessoires gemaakt van buffelhoorn.

Buffelhoorn is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en sterkte. Joyline Creations werkt nauw samen met ambachtslieden over de hele wereld om hoogwaardige sieraden te maken die zowel stijlvol als ethisch verantwoord zijn.

De collectie van Joyline Creations omvat onder andere kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Elk stuk is met de hand gemaakt en heeft zijn eigen unieke kenmerken, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Naast het aanbieden van prachtige sieraden, hecht Joyline Creations ook veel waarde aan eerlijke handel en duurzaamheid. Het bedrijf zorgt ervoor dat de ambachtslieden eerlijk worden betaald voor hun werk en dat ze werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Als je op zoek bent naar unieke sieraden die zowel mooi als ethisch verantwoord zijn, dan is Joyline Creations jouw bestemming. Bezoek hun website of neem contact met hen op om hun prachtige collectie van buffelhoornen sieraden te ontdekken.
 
Winkelwagen